1) Termeni si conditii generale

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare.
IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE PREZENTII TERMENI SI CONDITII, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ACESTORA, TREBUIE SA INCETEZE SA MAI FOLOSEASCA SITEUL.

Acest website apartine SC MI STORE SHOP GADGET SRL,
In lipsa unor precizari specifice pentru un continut anume (imagine, text sau alt continut media), toate drepturile asupra continutului afisat pe acest site apartine SC MI STORE SHOP GADGET SRL, si este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea SC MI STORE SHOP GADGET SRL.
Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin SC MI STORE SHOP GADGET SRL.
Utilizatorul acestui site este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu utilizeze nici un fel de sistem/aplicatie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.

1A. Descrierea Serviciului
v39.ro are ca obiect principal de activitate comercializarea online a gadget-urilor smart, smartphone-urilor, a accesoriilor pentru telefoane si a altor diverse gadget-uri.
Datele de identificare a companiei:
Denumirea companiei: SC MI STORE SHOP GADGET SRL
Adresa Sediului Social: Buzau, Bulevardul Unirii, Bloc E2, Ap. 34
Adresa Punctului de lucru: Buzau, Bulevardul Unirii, Bloc B14, Parter
Cod Unic de Inregistrare: RO37483990
Nr. Reg. Comertului: J10/531/2017
IBAN: RO87BTRLRONCRT0393908301
Banca Transilvania
Telefon: 0771049980
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

1B. Acces
Pentru a putea beneficia de serviciu, utilizatorul are nevoie de un calculator/telefon (alt device) personal, o conexiune stabila la Internet si de un browser web instalat prin intermediul careia va fi accesata adresa de web https://v39.ro unde va putea comanda si rezerva produse sau se va putea documenta despre produsele si serviciile oferite.

1C. Obligatiile SC MI STORE SHOP GADGET SRL denumit in continuare v39.ro
v39.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul v39.ro, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. v39.ro si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:
- serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;
- eventualele defecte vor fi corectate;
Serviciul este disponibil 24h/zi, exceptand perioadele in care se efectueaza lucrari de mentenanta sau de reparatii. Accesarea serviciului poate fi limitata in intervalul orar de utilizare intensa datorita limitarii procesarii datelor de catre sistemele informatice.

1D. Drepturile utilizatorilor
Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:
- Dreptul de a nu fi de accord cu acesti termeni si conditii, caz in care sunt obligati sa inceteze utilizarea acestui website;
- Dreptul de a fi informat asupra datelor sale detinute de catre acest website. Pentru aceasta actiune utilizatorul trebuie sa trimita un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. in care sa solicite fisa electronica cu datele sale colectate pana in prezent. Societatea noastra va transmite aceste date in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 Zile din momentul solicitarii;
- Dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor, daca ele sunt eronate. Datele care vor trebui pastrate din cauza legislatiei in vigoare nu vor putea fi sterse. Pentru aceasta actiune utilizatorul trebuie sa trimita un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. in care sa solicite stergerea datelor colectate pana in acel moment. Vom confirma actiunea in cel mai scurt timp dar nu mai tarziu de 30 Zile.
- Dreptul de te opune anumitor prelucrari (comunicare comerciala, newsletter) sau de retragere a consimtamantului pentru anumite prelucrari.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa si contacta: SC MI STORE SHOP GADGET SRL, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon 0771049980 sau in scris la adresa punctului de lucru din Bulevardul Unirii Bloc B14 parter, Mun. Buzau, Romania.

- DREPT APLICABIL SI INSTANTA COMPETENTA
Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu utilizarea Platformei on-line si/sau a Aplicatiei si/sau Contractul mai intai pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.
Consumatorii nu pot renunta la drepturile lor conferite de lege. Orice clauze contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia.
Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter personal sau autoritatilor in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.
Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana.

1E. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.
Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre abonati si SC MI STORE SHOP GADGET SRL, nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.
Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.
Pentru utilizarea contului si a parolei personale intreaga responsabilitate le revine abonatilor, SC MI STORE SHOP GADGET SRL fiind exonerata de orice raspundere cu privire la confidentialitatea acestor date. Prin inregistrare abonatilor le revine obligatia de a furniza in mod corect si complet datele solicitate.
In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii SC MI STORE SHOP GADGET SRL beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata SC MI STORE SHOP GADGET SRL la sediul/punctul de lucru si la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

1F. Excluderi
SC MI STORE SHOP GADGET SRL nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul in orice fel.
SC MI STORE SHOP GADGET SRL nu isi asuma respnsabilitati contractuale pentru informatiile disponibile pe site, si desi face tot posibilul pentru respectarea exactitatii informatiilor prezentate, nu isi asuma nici o obligatie in cazul in care informatiile nu sunt corecte.
Utilizatorul intelege faptul ca furnizarea Serviciilor poate fi modificata/incetata si intelege ca Prestatorul nu este raspunzator pentru aceasta.
SC MI STORE SHOP GADGET SRL nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi ale functionarii siteului v39.ro

1G. Conditii generale Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezentele Termene si Conditii.

2) Politica de Confidentialitate

2A. Datele cu caracter personal colectate de SC MI STORE SHOP GADGET SRL
Pe langa procesarile legate de trafic si securitate, mai procesam si urmatoarele informatii, unde utilizatorul isi ofera in mod special consimtamantul pentru prelucrarea datelor:
- In scopul achizitionarii de produse, datele oferite pentru comanda si facturare precum (nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa facturare, adresa livrare, daca este cazul date de identificare societate ), pe care le pastram in sistemul informatic financiar sau sistemul de gestionare al comenzilor, conform cerintelor codului fiscal in vigoare.
- In scopul informarii utilizatorilor cu referire la urmatoarea data a disponibilitatii produselor colectam adresa de email la care acestia vor fi notificati.
- In scopul emiterii rapoartelor de marketing si performanta din cadrul companiei putem colecta prin intermediul partenerilor de trafic si reclama (ex. Google Analytics, Google Adwords, Facebook Ads) adresa IP, locatia, sexul, varsta aproximativa sau alte date legate de preferintele utilizatorilor.

2B. Cine are acces la datele tale si cum le stocam Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii.
La datele tale au access:
- Angajatii nostri si subcontractorii din echipa de support tehnic, cu respectarea obligatiilor legale si contractuale de respectarea confidentialitatii datelor la care au acces, in scopul desfasurarii activitatii lor.
- Contractori, furnizori de servicii, procesatorii de plati online, doar in situatia in care aceste date sunt necesare pentru desfasurarea activitatii lor si limitat la setul de informatii absolut necesar (de exemplu, firma de curierat pentru livrarea produselor, sau firma de contabilitatea pentru intocmirea rapoartelor financiare).

* Datele utilizatorului sunt stocate pe servere situate in Bucuresti, Romania indeplinind cele mai stricte criterii de securitate. Datele se pot regasi si in format fizic sau pe alte spatii de stocare la adresa punctului de lucru sau a sediului social din Buzau, Romania

2C. Cat timp procesam datele personale?
Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date. In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.

2D. Cat timp stocam datele ?
Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interacțiune cu noi.

3) Declaratie Oficiala a conformarii La GDPR la Regulamentul General privind Protectia Datelor

In data de 25 mai 2018 intra in vigoare a Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR), legislatie care priveste orice entitate car care efectueaza activitati de prelucrari de date ale persoanelor rezidente in Uniunea Europeana, indiferent de locatia entitatii, in scopul protejarii datelor acestora.
Noi, SC MI STORE SHOP GADGET SRL, am acordat intotdeauna o atentie deosebita drepturilor clientilor si partenerilor nostri, precum si protejarii lor.
Protectia datelor a reprezentat dintotdeauna o prioritate maxima, investim continuu in infrastructura si securitate. Colaboram indeaproape cu un expert in materie de protectie a datelor personale si a legilor legate de internet pentru a ne asigura ca toate activitatile sunt in deplina conformitate cu aceste cerinte legale. Datele pe care le colectam si le prelucram sunt in continuare in deplina siguranta cu noi!
Ca si pana acum toate datele pe care le introduci pe platforma noastra au fost, sunt si vor ramane in permanenta datele tale si ale firmei tale, SC MI STORE SHOP GADGET SRL avand rolul de imputernicit.
La SC MI STORE SHOP GADGET SRL ne pregatim continuu sa asiguram securitatea datelor la cel mai inalt nivel si, in acelasi timp, sa putem dovedi in orice moment acest lucru. De asemenea si foarte important, suntem pregatiti sa detectam oricand brese de securitate, daca va fi cazul, pentru a te informa cu promptitudine. Fizic serverele se gasesc la HOSTERION SRL, locatia acestora fiind in Bucuresti, Romania, desigur, pregatiti de GDPR.
Ceilalti furnizori de servicii care au legatura cu platforma v39.ro (Google Adwords, Google Analytics, Facebook, 2Performant, Compari.ro, Euplatesc.ro, GLS Romania) sunt cu totii in conformitate cu rigorile GDPR.

4) Politica cookie

Acest site foloseste cookie-uri.
Acestea sunt fisiere de mici dimensiuni, sau parti dintr-un fisier salvate pe calculatorul / terminalul mobil al unui utilizator de internet, formate din litere si numere si stocate de catre browserul utilizat pentru o mai buna experienta de navigare pe internet. Aceste fisiere permit site-urilor web sa retina si sa pastreze informatii utile despre preferintele utilizatorului si pot contine informatii ce au caracter personal (precum un istoric al paginilor vizitate, cod de identificare a utilizatorului, preferinte personalizate).
Un cookie este format din doua parti: numele si continutul. Durata de viata a unui cookie este determinata, iar tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care utilizatorul revine pe site-ul asociat respectivului webserver.
Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a transmite virusi informatici sau pentru a rula programe. Cand accesezi site-ul ca vizitator, un cookie este trimis catre browser-ul tau de internet si salvat pe hard-disk-ul computerului tau. Poti bloca utilizarea cookie-urilor prin setarile facute in browserul cu care navighezi pe internet.
Prin utilizarea cookie-urilor vei beneficia de o mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. In momentul in care un utilizator acceseaza site-ul nostru , noi stocam informatii precum: adresa de IP, pagini vizualizate, site-ul de la care ai ajuns pe site-ul nostru, informatii din cookies si alte date tehnice pe care le utilizam strict pentru urmatoarele scopuri:
- Analiza traficului si surselor de trafic catre site-ul nostru, utilizand servicii de analiza cu scopul de a imbunatati serviciile oferite de catre noi, si a coordona strategia de imagine/marketing pentru a ajunge mai usor la clientii nostri.
- Monitorizarea accesului pentru a mentine securitatea site-ului, si a detecta accesari potential periculoase ale site-ului nostru.
*Toate aceste date sunt date statistice, anonimizate.

● Lista cookies (cookies proprii v39.ro, Google Analytics Cookies, Google Ads Cookies, Google Services, sessions cookies, cloudflare.com - cookies utilizati pentru identificarea clientilor individuali care au un IP comun, DoubleClick Cookies, Facebook Cookies, 2performant cookies)
● Folosim Google Analytics, un serviciu de analiza web, oferit de Google, Inc. (“Google”) http://www.google.com/analytics/ pentru a analiza utilizarea paginilor, interactiunea cu paginile si optiunile de navigare ale vizitatorilor pe site si anonimizam caracteristicile analizate.

Daca nu esti de acord cu utilizarea modulelor cookie, poti bloca oricare cookie din setarile browserului tau.

Pasii pentru cele mai utilizate browsere sunt: ● daca browser-ul Utilizatorului este Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0: Utilizatorul poate da click pe "Instrumente", in coltul superior al navigatorului sau poate selecta "Optiuni de Internet" si apoi va da click pe "Confidentialitate". Utilizatorul va selecta setarile pe care le doreste, apoi va selecta "Aplica" si "Accepta/OK";
● daca browser-ul Utilizatorului este Mozilla Firefox: in meniul navigatorului, Utilizatorul va selecta "Optiuni", apoi va accesa meniul "Confidentialitate", iar in meniul care va aparea, va alege "Configurare personalizata a istoricului". Utilizatorul va alege setarile pe care le doreste, apoi va da "OK/Acceptare";
● daca browser-ul este Google Chrome: Utilizatorul va accesa meniul Chrome, care este situat in coltul superior dreapta, va da "Configurare", unde va da apoi click. Utilizatorul va alege setarile pe care le doreste, apoi va apasa "OK”;
● daca browser-ul utilizat este Safari: Utilizatorul va selecta "Preferinte". In panoul respectiv va selecta "Confidentialitate", iar apoi va realiza setarile pe care le doreste, urmand a da "OK". II.Politica de confidentialitate

Pentru informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal realizata de SC MI STORE SHOP GADGET SRL, poti consulta mai sus in aceasta pagina informatiile necesare.

5) Politica societatii, garantie

Garanţia produselor se asigură în conformitate cu Legea Nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, republicată (r1), OG 21 / 1992 privind protecţia Consumatorilor, republicată (r2), cu modificările şi completările ulterioare de la data vânzării, Legea 476 / 2006 şi normele de aplicare în vigoare la data vânzării, completate cu prevederile Certificatelor de Garanţie şi ale Instrucţiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achiziţiei acestuia.

Dupa 10 zile de la primirea produsului costul de livrare pentru trimiterea unui produs in garantie este suportat de consumator. v39.ro poate pune la dispozitie serviciul de ridicare si livrare a coletului prin partenerul de livrare GLS in schimbul sumei de 16 RON (TVA inclus).

În situația în care produsele aflate în termenul de garanţie legală de conformitate nu pot fi reparate, sau când durata cumulată de nefuncţionare din cauza deficienţelor apărute în termenul de garanţie legală de conformitate depăşeşte 10% din durata acestui termen, la cererea consumatorului, vor fi înlocuite de vânzător sau acesta va restitui consumatorului contravaloarea produsului respectiv.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoştinţa vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

Pentru produsele care nu respectă condiţiile de acordare a garanţiei sau care sunt în afara perioadei de garanţie, pe toata durata medie de utilizare a produsului, MI STORE SHOP GADGET SRL poate asigura service contra cost prin intermediul Centrului de Service autorizat.

Blitzurile pot fi utilizate si in mod de fotografiere tip rafala pana la maxim 10 minute dupa care este necesara o pauza de cateva minute pentru racirea dispozitivului. (Blitzurile normale nu sunt concepute pentru lucrul in mod rafala in mod constant si agresiv – pentru acest tip de fotografiere sunt recomandate Blitzurile de Studio). In cazul utilizarii indelungate si fara pauza a blitzurilor acestea se pot incalzi sufficient de mult incat sa se produca defectiuni ale circuitelor interne sau chiar craparea ecranului de sticla interior. Garantia nu acopera aceste defecte ce pot aparea doar la o utilizare necorespunzatoare a blitzurilor, conform instructiunilor de mai sus.

Garantia de 2 ani se aplica pentru baterii pentru telefoane mobile, telefoane mobile alte gadget-uri si unelte electrice. Garantie pentru produsele de tip DOA (Dead On Arrival) este aplicabila doar produselor nereincarcabile. Nu se acorda garantie pentru defecte induse prin utilizare necorespunzatoare, daca au fost efectuate alte reparatii, daca produsul a fost lovit, scapat, deteriorate datorita contactului cu apa, in cazul unui scurt circuit (incarcator sau baterie), daca un acumulator este stocat pe timp indelungat fara sarcina electrica (neincarcat), pierderea puterii acumulatorului datorita utilizarii si vechimii. In afara conditiilor generale mai sus mentionate, produsele trebuiesc trimise in garantie impreuna cu accesoriile, cutia/ambalajul original facture fiscal, certificatul de garantie, manuale toate ambalate corespunzator. Nerespectarea acestor indicatii poate duce la pierderea garantiei produsului.

Neaplicarea garanţiei Nu constituie obiectul garanţiei lipsa de conformitate derivată din:
• utilizarea produsului în aplicaţii ce necesită performanţe şi calităţi altele decât cele oferite de clasa şi scopul pentru care este destinat produsul sau în afara specificaţiilor tehnice aferente;
• uzura normală a produselor (ex. uzura fizica, mecanică şi electrică, scăderea în timp a luminozităţii ecranelor monitoarelor);
• utilizarea produsului în condiţii neadecvate (ex: tensiune de alimentare necorespunzătoare, împământare inexistentă sau greşită, acţiunea şocurilor, vibraţiilor, loviturilor sau altor forme de abuz fizic;
• utilizarea de hârtie consumabile sau accesorii altele decât cele indicate de producător în specificaţiile tehnice, utilizarea produsului în condiţii de mediu necorespunzătoare – acţiuni ale substanţelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate, defectarea produsului cauzată de intemperii);
• manipularea sau instalarea greşită (ex: instalarea greşită a bateriilor sau a acumulatorilor, utilizarea altor modele de surse de alimentare sau accesorii decât cele livrate sau indicate de producător);
• setări greşite ale produselor sau programelor, virusări, deteriorarea sau funcţionarea necorespunzătoare a sistemului de operare, a fişierelor de configurare sau a programelor instalate; folosirea altor drivere sau programe decât cele originale care însoţesc produsul; eventualele incompatibilităţi de natură software sau hardware ce pot apărea la folosirea produselor Samsung împreună cu alte produse;
• deteriorări termice, mecanice şi plastice ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, vibraţiilor, intemperiilor, neglijenţei în utilizare sau a oricăror altor factori, independent de Producător;
• alte situaţii specificate în Certificatul de garanţie care însoţeşte produsul.

Garantie la Huse, Folii device-uri: Garantia se solutioneaza prin inlocuirea produsului sau plata contravalorii acestora.
Nu fac obiectul garantiei:
- Uzura normala a produsului.
- Defectele cauzate de manevrarea brutala. (defectele cauzate de obiecte ascutite, de indoire, comprimare sau cadere, etc.)
- Defecte cauzate de utilizarea in conditii neadecvate (aplicari gresite la folii, distrugeri intentionate, utilizare defectuoasa, etc.).

6) Livrarea comenzilor

Produsele comercializate de catre v39.ro sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid GLS Romania.
Termenul de livrare este de 24-48 ore, in functie de destinatia fiecarui colet.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
Comenzile cu valoare mai mare de 400 lei beneficiaza de livrare Gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 400 lei este de 15 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

7) Platile online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

8) Politica de retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind transferul bancar, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Buzau, Bulevardul Unirii Bloc B14 parter (MI STORE SHOP GADGET SRL), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor, in cazul in care doriti ca returul sa fie operat de catre SC MI STORE SHOP GADGET SRL, *costul returului va fi 16 Ron. Aceasta suma se va scadea din suma totala pe care trebuie sa o returnam catre dumneavoastra. In cazul in care doriti sa returnati produsul/produsele printr-o metoda aleasa de dumneavoastra si platita de dumneavoastra veti primi in cont suma totala (valoarea produselor comandate initial si costul de transport perceput initial).

*Costul returului
- Pretul standard pentru retururile operate de MI STORE SHOP GADGET SRL va fi de 22 RON, si este valabil pentru produsele ce cantaresc pana la 2 kg inclusiv;
- Pentru produsele intre 2kg - 4kg costul de transport (retur) operat de MI STORE SHOP GADGET SRL va fi de 28 RON;
- Pentru produsele intre 4kg - 7kg (aspiratoare, purificatoare, televizoare) costul de transport (retur) operat de MI STORE SHOP GADGET SRL va fi de 37 RON.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari sau utilizari pe perioada cat au fost in posesia dumenavoastra, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
*In urma diminuarii valorii produsului pe perioada utilizarii pana la momentul returului, pentru produsele ce contin consumabile: ex. (filtre, perii) din gama de produse, ex. (purificatoare de aer, aspiratoare robot) costul consumabilelor la pretul de achizitie va fi perceput din suma totala ce trebuie rambursata catre dumneavoastra in urma returului. Produsele respective vor fi returnate si vor fi preluate fara consumabilele specificate. Toate costurile va vor fi comunicate inainte de preluarea sau procesarea efectiva a procesului de retur.

Pentru returnarea produselor comercializate de v39.ro ne puteti contacta telefonic la numarul 0771049980

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.