Plita-xiaomi-induction-cooker-cu-wifi2
Plita-xiaomi-induction-cooker-cu-wifi3
Plita-xiaomi-induction-cooker-cu-wifi4
-29%

Xiaomi Mijia induction cooker, plita cu WiFi pentru slow-cooking, 100+ moduri de a gati

0.00 (0 pareri)
Garantie produs 24 luni
Livrare prin curier rapid 15,00 lei
549,00 lei
389,00 lei
Price / kg:
-29%
Mijia induction cooker este noua inovatie de la Xiaomi ce ofera o experienta diferita pentru a gati mancarurile preferate. Plita cu inductie Mijia are 99 niveluri pentru a putea controla cu precizie temperatura de gatit si se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul de experienta din bucatarie.

Mijia cooker are un design minimalistic, poate fi controlata prin aplicatia MI Home dar la fel de simplu si manual prin butonul principal. Pentru a porni plita tineti apasat 2 secunde dupa care puteti roti butonul pentru a controla nivelul de putere pentru reteta aleasa. Puterea acestei plite este de 2100 Watti ce sunt impartiti pe cele 99 de nivele.

Pe langa butonul principal vei gasi de o parte si de alta inca 2 butoane, in stanga butonul temporizator pentru a seta timpul de gatit, iar in dreapta butonul pentru a seta modul de a gati din cele 5 predefinite disponibile (mod prajire, fierbere, gatit etc)

Pentru a te putea bucura de un preparat excelent trebuie sa folosesti doar tigai/oale/vase cu inductie. Datorita tehnologiei de incalzire cu dubla frecventa indiferent de modul ales de a gati vei fi sigur ca temperatura de gatit va fi constanta de la inceput pana la sfarsit.

Cei ce abordeaza modul de a gati Slow-cooking trebuie sa afle ca Mijia Induction cooker ofera aceasta posibilitate datorita controlului precis al temperaturii.

Parerile celor care au cumparat produsul