senzor-plante-xiaomi-bluetooth-de-interior-romania4
senzor-plante-xiaomi-bluetooth-de-interior-romania2
senzor-plante-xiaomi-bluetooth-de-interior-romania3
-9%

Senzor Xiaomi Mijia pentru cresterea plantelor cu bluetooth, engleza, varianta internationala

0.00 (0 pareri)
Garantie produs 24 luni Varianta globala
Livrare prin curier rapid 15,00 lei
109,00 lei
99,00 lei
Price / kg:
-9%
Acum este mai usor ca niciodata sa ai grija de plantele tale de interior cu ajutorul senzorului pentru monitorizarea plantelor de la Xiaomi.
Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia disponibila pentru iOS si Android (click aici), Flower Care (in engleza), sa inregistrezi un cont sau sa te loghezi cu Facebook, Google, Twitter sau MI.
Pasul doi este sa desfaci capacul senzorului si sa elimini folia de sub baterie, apoi va trebui sa pornesti bluetooth de pe telefon.
Deschide aplicatia Flower Care si adauga device-ul. Vei observa ca LED-ul din capatul senzorului va incepe sa lumineze intermitent in timp ce se conecteaza
Dupa conectare totul este simplu, aplicatia te va indruma sa alegi planta ta din miile de specii disponibile. Pentru a fi mai usor cauta denumirea in latina a plantei tale iar dupa ce totul este setat introdu senzorul in pamant fara a acoperi si partea alba. De acum inainte senzorul si aplicatia te vor indruma si te vor ajuta sa cresti in conditii perfecte plantele tale. (Atentie! Nu uda senzorul (capatul alb) cu apa deoarece nu este waterproof).
Specificatii
Baterie Incorporata DC 3V CR203
Bluetooth Suporta 4.1
Material Plastic + componente electronice
Senzori De lumina, de temperatura, inductor de fertilitate, inductor de umezeala
Culoare Alb

Parerile celor care au cumparat produsul