Senzor-alarma-gazmean-xiaomi-honeywell-2
Senzor-alarma-gazmean-xiaomi-honeywell-3
Senzor-alarma-gazmean-xiaomi-honeywell-4

Senzor Xiaomi Honeywell pentru detectie si alarma gaz, protocol ZigBee, compatibil smart home

4.00 (1 pareri)
Garantie produs 24 luni
Livrare prin curier rapid 15,00 lei
195,00 lei
Price / kg:
Senzorul Xiaomi Honeywell pentru detectia gazelor este un plus de siguranta pe care ecosistemul MI Home ti-l poate oferi. Acesta detecteaza concentratia de metan si declanseaza alarma sonora si vizuala impreuna cu notificare push pe telefonul tau atunci cand nivelul de gaz depaseste limita admisa.

Alarma Honeywell pentru detectia gazelor poate fi folosita impreuna cu o consola Gateway Xiaomi pentru a trimite notificari push pe telefon si pentru un plus de automatizare dar si separat, tot ce trebuie sa faci este sa o instalezi conform imaginii de mai jos si sa alimentezi alarma cu ajutorul adaptorului din pachet.Pentru a verifica daca alarma functioneaza in conditii normale apasati o singura data pe butonul acesteia pentru a-si face un self-check. Acelasi lucru il puteti face si din aplicatie daca veti conecta device-ul la MI Home App (este posibil doar daca detineti Gateway-ul Xiaomi).

Poti seta scenariul astfel incat atunci cand exista pericol, unele electrocasnice/lumini sa se opreasca automat, iar sistemul de ventilatie sa porneasca pentru a evacua gazele.
Specificatii Senzor alarma gaz Xiaomi Honeywell
Culoare Alb
Dimensiuni 8.00 x 2.90 x 2.00 cm
Conexiune ZigBee
Tipul de gaz determinat Metan
Valoare limita 4% LEL
Alimentare Adaptor retea inclus 100-240V + adaptor priza CN->RO
Standard executiv GB15322.2-2003

Parerile celor care au cumparat produsul

Am primit coletul. Detectorul functioneaza dar adaptorul priza Ch Ro nu l am gasit in cutie. Am cerut reducere la transport dar acel adaptor trebuia sa il gasesc in colet cum am gasit la consola. Trebuia sa ma anunte cineva ca la reducere nu primesc acel adaptor.

Re: Suport v39.ro - Stimate client, situatia a fost interpretata gresit. Lipsa adaptorului a fost cauzata de o eroare la ambalare pe care am remediat-o astazi, trimitand un adaptor catre dumneavoastra.