camera-IP-Xiaomi-gen2-pret-romania-2
camera-IP-Xiaomi-gen2-pret-romania-3
camera-IP-Xiaomi-gen2-pret-romania-4
camera-IP-Xiaomi-gen2-pret-romania-5
-34%

Camera Smart IP Xiaomi Mijia Home 1080p, generatia a 2-a, Wifi 2.4Ghz, senzor de miscare ir, 20 FPS

0.00 (0 pareri)
Garantie produs 24 luni Varianta globala
Livrare prin curier rapid 15,00 lei
289,00 lei
189,00 lei
Price / kg:
Generatia a 2-a a camerei de supraveghere Mijia 1080p este ideala pentru cei ce vor sa-si monitorizeze locuinta, camera copilului, animalul de companie sau pentru orice fel de monitorizare indoor.

Camera Smart Xiaomi Mijia 1080p este una din cele mai performante de pe piata. O poti aseza in orice loc din casa si te poti bucura de tehnologia Xiaomi cu detectie inteligenta, rezolutie 1080p FULL-HD, lentile cu unghi larg de 130°, vedere de noapte prin infrarosu pana la 10 metri distanta, comunicare (voce) din ambele parti (mult imbunatatita) prin aplicatie, datorita difuzorului si microfonului incorporat, banda WI-FI 2.4G si multe alte functii toate compactate intr-un device de 11 centimetri.

Trebuie sa mai enumeram si posibilitatea de a face fotografii (snapshot) la rezolutii full HD, functia de a selecta o anumita zona de detectie, posibilitatea de a atasa un card micro SD de pana la 64GB sau de a stoca video-urile pe dispozitive NAS ori prin cloud-ul MI si apoi pe telefon, conectarea si vizualizarea live de oriunde prin intermediul aplicatiei MI HOME.

Pe langa toate functiile pe care camera Mijia 1080p le indeplineste cu brio, aceasta poate fi folosita si cu sistemul Smart-Home de la Xiaomi care o poate automatiza in functie de nevoile tale.

poza
Camera Mijia poate schimba automat modul de filmare pe zi cu cel de noapte prin infrarosu cu ajutorul senzorului care detecteaza lumina foarte scazuta sau normala. Alimentarea se face in mod normal cu ajutorul adaptorului inclus la priza dar puteti alimenta camera si printr-un cablu micro-USB avand nevoie de 5V pentru functionare.

Conectarea este foarte simpla si incepe cu instalarea aplicatiei MI HOME disponibila pentru Android si iOS. Urmatorul pas este sa-ti creezi un cont MI din aplicatie (atentie dupa inregistrare mergeti la "Profile" si apoi "Settings" iar din optiunea "Locale" selectati "Mainland China" (se alege aceasta optiune deoarece corespunde serverului cloud) . Dupa ce ati selectat locatia serverului cloud din locale (Mainland China) selectati din dreptul "Language" English.

Inainte de conectarea propriu zisa a device-ului introduceti cardul in camera Mijia (daca nu este nou asigurati-va ca este formatat). Din interfata aplicatiei selectati simbolul (+) si add device dupa care urmati pasii ce vin in mod intuitiv.
In pachet veti gasi camera, un manual, alimentarorul si un adaptor priza pentru Romania.
Camera Smart IP Xiaomi Mijia Home 1080p SXJ02ZM
Tip filmare Filmare de zi si noapte prin Infrarosu
Senzor de miscare Da cu detectie de pana la 15 metri
Compatibilitate Android,IOS
Interfata Micro USB - slot Micro SD Card pana la 64GB
Conectivitate Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
Distanta maxima supraveghere 20 metri
Alte specificatii Microfon si difuzor incorporat, grila de detectare preferentiala, tehnologie WDR si BSI, functie recunoastere smart, auto-sleep, suporta stocare NAS & cloud
Unghi filmare 130 grade
Rezolutie normal, 720p, 1080p (Full-HD) 20fps
Conditii de functionare temperatura optima 0 - 40 grade Celsius (ATENTIE NU ESTE WATERPROOF)
Alimentare (voltaj) 5V
Dimensiuni (L x L x H): 8.20 x 8.20 x 11.50 cm
Greutate 0.1290 kg

Parerile celor care au cumparat produsul